Spreekkoren bij Twente - AZ: Niet goed, maar het publiek heeft emoties

Spreekkoren bij Twente - AZ: "Niet goed, maar het publiek heeft emoties"

08-02-2018 13:07
17

Scheidsrechter Siemen Mulder krijgt geen voldoende van Tom Boere voor zijn optreden tijdens FC Twente - AZ. Bij Twente voelden ze, inclusief de supporters, zich behoorlijk benadeeld.

Het leidde tot spreekkoren aan het adres van Mulder. "Ik hoorde het ook", zegt Boere voor de camera van Voetbal Inside. "Dat is natuurlijk niet goed, maar het publiek heeft emoties. Ze voelden zich benadeeld, wij ook. Maar dit keur ik natuurlijk niet goed." Boere vindt dat Mulder niet consequent floot bij de overtreding van Cristian Cuevas, die leidde tot zijn tweede gele kaart. "Even daarvoor maakte Jahanbakhsh een soortgelijke overtreding en dan geeft hij geen kaart, maar bij Cuevas wel. Dat is gewoon jammer."

Wedden

Meer odds

Twente ging woensdag keihard onderuit tegen AZ: 0-4. De realiteit is dat de Tukkers onder Gertjan Verbeek stroef blijven draaien. "We zijn zwaar teleurgesteld", zegt Boere. "Ik hoop dat het snel eindigt. Wie ik de schuld geef? Wij allemaal. We doen het met z'n allen. Wij pakken de punten niet, dus wij zijn schuldig."