Fraai nieuws uit Amsterdam: jarige Ajacied verlengt contract tot 2023

Fraai nieuws uit Amsterdam: jarige Ajacied verlengt contract tot 2023

Gepubliceerd: donderdag 8 februari 2018 om 13:20do 08-02-2018 om 13:20

Een fraai verjaardagscadeau voor Victor Jensen. De achttienjarige Ajacied heeft zijn contract op zijn verjaardag met drie jaar verlengd, zo heeft Ajax donderdagmiddag bekendgemaakt. Het oude contract liep tot de zomer van 2020. Er is nu met drie jaar verlengd.

Jensen werd afgelopen zomer voor een paar miljoen euro overgenomen van FC Kopenhagen en heeft een goede indruk achtergelaten op de directie van Ajax. Directeur spelersbeleid Marc Overmars wilde niet langer wachten en heeft besloten om zijn contract nu al voor een paar jaar te verlengen. De Deen speelde tot nu toe twee wedstrijden voor Jong Ajax. Hij maakt zijn minuten bij Ajax O19. "Ik ben echt blij, dit is het perfecte verjaardagscadeau", zegt Jensen op de clubsite van Ajax. "Mijn familie is overgekomen. Vanavond gaan we het goed vieren."

Een droomweek is het echter niet voor Jensen, want dinsdag werd hij met Ajax O19 uitgeschakeld door Paris Saint-Germain in de UEFA Youth League. Hij miste een strafschop in de penaltyserie. "Maandag was perfect, dinsdag baalde ik enorm. Dat is het voetballeven. Het gaat op en neer, maar dit soort tegenslagen maken je alleen maar sterker. Al met al kan ik zeggen dat het een heel mooie week voor me is."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws