'Fenerbahçe wil niet door met Janssen: spits in zomer terug naar Engeland'

'Fenerbahçe wil niet door met Janssen: spits in zomer terug naar Engeland'

08-02-2018 13:49
69

In Turkije wordt gemeld dat Fenerbahçe afziet van de optie om Vincent Janssen definitief in te lijven. De Turkse topclub staat mede vanwege zijn zware blessure niet te springen om miljoenen te investeren in de spits van Tottenham Hotspur.

Dat meldt Fanatik. Janssen werd begin dit seizoen op huurbasis overgenomen van Tottenham en hoewel hij de eerste wedstrijden in de basis begon, was hij al vrij snel niet meer zeker van een basisplaats. Dit seizoen heeft hij slechts elf competitiewedstrijden achter zijn naam staan, waarin hij twee doelpunten maakte.

Vorig jaar december raakte Janssen geblesseerd in een uitduel van Fenerbahçe met Bursaspor. Het herstel van de spits neemt flink wat tijd in beslag en met het oog op de toekomst heeft de club uit Istanbul volgens Fanatik besloten om na dit seizoen afscheid te nemen van Janssen. Het is afwachten wat er daarna met de Nederlander gaat gebeuren. Bij Tottenham lijkt er geen toekomst meer voor hem weggelegd.

Janssen werd in de zomer van 2016 voor ruim twintig miljoen euro overgenomen van AZ. Janssen maakte in zijn debuutseizoen 27 keer zijn opwachting voor Tottenham, waarin hij twee doelpunten maakte.