Veerman not amused na opvallende keuze Streppel: Hoe zeg je dit netjes?

Veerman not amused na opvallende keuze Streppel: "Hoe zeg je dit netjes?"

09-02-2018 11:30
44

Henk Veerman is zeer teleurgesteld in het feit dat niet hij, maar Reza Ghoochannejhad dinsdag de voorkeur kreeg bij sc Heerenveen. De afgelopen maanden leek het erop dat Veerman de eerste spits was van trainer Jurgen Streppel. 

"Dat kwam heel hard bij mij aan, ja", zegt Veerman tegen Omrop Fryslan. "Ik zag het wel aankomen. Hoe ik dat aan zag komen? Spelers voelen aan hoe het gaat. Dat gevoel is lastig uit te leggen. Vanaf moment één voelde ik het aankomen. Het is zonde dat dat gevoel waar bleek te zijn."

Veerman is duidelijk not amused over de spitsenwissel bij Heerenveen. Ondanks dat hij wekenlang in de basis mocht beginnen, heeft hij het vertrouwen nooit gevoeld. "Hoe zeg je dit netjes? Je krijgt de voorkeur, maar je voelt al meteen dat het niet zo kan zijn dat je blijft spelen. Het is wel zonde dat ik dat vertrouwen niet gevoeld heb. Het was geen echte kans, dat voel je aan alles. Als je vraagt of je nu eerste spits bent en je hoort: nee, we gaan het van week tot week bekijken...daar heeft dat wel mee te maken."