Streppel reageert op Veerman-kritiek: 'Hoe vaak heeft-ie gespeeld? I rest my case'

Streppel reageert op Veerman-kritiek: 'Hoe vaak heeft-ie gespeeld? I rest my case'

09-02-2018 18:07
39

Heerenveen-trainer Jurgen Streppel heeft gereageerd op de kritiek van Henk Veerman. De boomlange spits speelde Reza Ghoochannejhad vlak voor de winterstop uit de basis, maar raakte zijn plek in de punt van de aanval al snel weer kwijt aan diezelfde Ghoochannejhad.

Veerman liet weten dat hij te weinig kansen had gekregen van Streppel, die de kritiek van de Volendammer counterde. "Hoeveel wedstrijden heeft Henk achter elkaar in de basis gespeeld? Zes. I rest my case", wordt de getergde trainer geciteerd door Voetbal International en de Leeuwarder Courant. "Ik moet keuzes maken. Dat gaat soms ten koste van Henk, soms ten koste van Reza. Of van Pelle van Amersfoort, Morten Thorsby, Doke Schmidt of wie dan ook."

"Ik vind dat wij twee goede spitsen hebben die allebei veel hebben gespeeld. Ik ben blij met allebei", vervolgt Streppel, die absoluut niet te spreken is over de uitlatingen van Veerman eerder op de dag. "Ik praat met mijn spelers op de manier waarop dat zou moeten, niet via de media."