Groningen-supporters zien draak van een wedstrijd en roepen om vertrek Faber

Groningen-supporters zien draak van een wedstrijd en roepen om vertrek Faber

11-02-2018 18:37
87

De laatste competitiewedstrijd van speelronde 23 heeft geen winnaar opgeleverd. FC Groningen en ADO Den Haag scoorden niet in het Noordlease Stadion: 0-0.

De achterban van Groningen, meegereisde fans van ADO en neutrale tv-kijker kregen zondag een ondermaatse wedstrijd te zien tussen de twee middenmoters. Het begin was nog wel veelbelovend met een grote kans voor ADO-topscorer Björn Johnsen, maar Deyovaisio Zeefuik haalde de bal van de lijn.

In het vervolg was het soms huilen met de pet op. Tom Beugelsdijk liet zijn elleboog een paar keer vieren, waardoor Mimoun Mahi en Tom van Weert geblesseerd naar de grond gingen. Daarnaast werd een inzet van Tom van de Looi van de lijn gehaald door Nasser El Khayati en belandde een kopbal van Danny Bakker op de lat.

De tweede helft was niet veel beter. In de blessuretijd liet Van Weert een grote kans noteren, maar dat was het dan ook wel. In de slotfase scandeerden de Groningen-fans de naam van Danny Buijs en werd er geroepen om het vertrek van trainer Ernest Faber. Groningen en ADO besloten vervolgens met 0-0.