Van Hanegem: 'Die jongen had Van Geel direct na de titel moeten verkopen'

Van Hanegem: 'Die jongen had Van Geel direct na de titel moeten verkopen'

12-02-2018 08:58
63

Het lachen is Willem van Hanegem vergaan bij het kijken naar wedstrijden van Feyenoord. Zondag ging het weer mis: de regerend landskampioen verloor met 3-1 van Vitesse.

'Sven van Beek, Karim El Ahmadi en Tyrell Malacia waren de drie spelers die nog enigszins overeind bleven tegen Vitesse. De rest was om te huilen', schrijft Van Hanegem in zijn wekelijkse column voor het Algemeen Dagblad. 'Jens Toornstra nog altijd in de basis in Feyenoord 1, eigenlijk kan het al maanden niet meer. Die jongen had Martin van Geel direct na de titel moeten verkopen, want beter dan vorig seizoen kan hij niet.'

Wedden

Meer odds

'Maar hij en anderen tekenden allemaal voor een fors salaris lekker bij in de Kuip. Het gevolg zie je nu: de honger is weg en het voetbal te matig om dat euvel nog te verbloemen. Alleen die Malacia, die tackelt bij wijze van spreken de veters uit de schoenen van zijn tegenstander. Dat zou dus wél een speler kunnen zijn op wie Koeman doelt als hij zegt dat er nog altijd talent is in Nederland', besluit Van Hanegem.