Update: Witte rook vanuit Het Kasteel: Kramer heeft getekend bij Sparta

Update: Witte rook vanuit Het Kasteel: Kramer heeft getekend bij Sparta

12-02-2018 20:17
88

Michiel Kramer maakt het seizoen af bij Sparta. Dat meldt De Telegraaf. De 29-jarige spits was transfervrij sinds zijn contractontbinding bij Feyenoord.

Kramer gaat zijn handtekening zetten onder een contract tot het einde van het seizoen. Sparta betaalt geen transfersom voor de lange aanvaller, die transfervrij was sinds zijn contractontbinding op 1 februari. Maandagochtend dook hij nog plotseling op bij Telstar om zijn conditie op peil te houden.

Dat Kramer alsnog bij Sparta belandt, is opvallend. In de winterse transferperiode kon hij ook al naar Het Kasteel, maar de hekkensluiter van de Eredivisie werd door hem in de wacht gezet. Ook NAC Breda en ADO Den Haag kregen nul op het rekest. Van een buitenlands avontuur kwam het vervolgens niet.

Kramer maakte zichzelf onmogelijk bij Feyenoord door op eigen houtje een broodje kroket te halen en die op het veld op te eten tijdens de laatste wedstrijd van 2017, thuis tegen Heracles Almelo. In 123 Eredivisie-duels scoorde hij 42 keer. Bij Sparta moet Kramer concurreren met AZ-huurling Fred Friday.

Update 16.14 uur: Sparta hoopt de komst van Michiel Kramer maandagavond af te ronden, laat technisch directeur Leo Beenhakker weten aan RTV Rijnmond. De spits moet dinsdag al meetrainen op Het Kasteel.

Update 20.17: Michiel Kramer is definitief speler van Sparta. De Kasteelheren laten maandagavond via de officiële kanalen weten dat de spits zijn medische keuring heeft doorstaan en tot het einde van het seizoen in Rotterdam-West gaat voetballen.