Zwaar versterkt Feyenoord 2 verliest toch; Van Persie doet een uur mee

Zwaar versterkt Feyenoord 2 verliest toch; Van Persie doet een uur mee

12-02-2018 16:08
57

Robin van Persie heeft maandag wedstrijdritme opgedaan bij de reserves van Feyenoord. De aanvaller speelde een uur mee bij de ploeg van coaches Roy Makaay en Jan Wouters.

Van Persie kon niet voorkomen dat Feyenoord 2 in de eigen Kuip verloor van Jong Heerenveen: 0-1. Dat terwijl niet de minste namen meededen bij de Rotterdammers. Naast Van Persie waren onder meer Justin Bijlow, Kevin Diks, Eric Botteghin, Sofyan Amrabat, Jean-Paul Boëtius en Dylan Vente van de partij. Allen maakten zij dit seizoen al minuten in de hoofdmacht.

Wedden

Meer odds

De bezoekers maakten desondanks al vroeg in de wedstrijd de enige goal van de middag. Buitenspeler Marco Rojas tikte van dichtbij binnen. Van Persie werd na een uur afgelost door Orkun Kökcü. Hij keerde vorige maand na veertien jaar terug bij Feyenoord. Sindsdien moet de 34-jarige routinier het vooral stellen met korte invalbeurten in het eerste elftal.

In vijf competitiewedstrijden scoorde Van Persie één keer. Coach Giovanni van Bronckhorst gaf al meermaals aan dat Van Persie de komende periode rustig wordt gebracht.