Bondscoach Koeman op de tribune: 'Denk niet dat hij voor mij kwam, haha'

Bondscoach Koeman op de tribune: 'Denk niet dat hij voor mij kwam, haha'

12-02-2018 21:18
20

Ronald Koeman zat zondag op de tribune bij het duel tussen Vitesse en Feyenoord, maar Bryan Linssen denkt niet dat de bondscoach speciaal voor hem kwam. De uitblinker van de Arnhemmers had met twee treffers een groot aandeel in de 3-1 overwinning op de landskampioen.

"Haha, oké. Nou, ik hoop dat hij zich heeft vermaakt. Het is dan inderdaad een mooi moment om een hoofdrol op te eisen, maar ik heb niet het vermoeden dat hij hier voor mij kwam hoor, haha", zegt Linssen tegen ELF Voetbal. "Ook al maak ik wel een prima seizoen door bij Vitesse. Ik heb inmiddels redelijk wat doelpunten gemaakt. En ook in de Europese wedstrijden gescoord."

Linssen is sinds zijn transfer naar Vitesse alleen maar beter gaan spelen. "Ik heb me verder ontwikkeld sinds mijn transfer van FC Groningen. En als team maken we ook stappen. We kunnen goed en mooi voetballen. Je hebt alleen soms met tegenstanders te maken die ver inzakken. Daar hebben we moeite mee."

Linssen erkent dat Vitesse beter speelt tegen de topclubs uit de Eredivisie. "Wij spelen het liefst tegen teams als PSV, Feyenoord, Ajax en AZ, teams die ook vooruit willen voetballen. Ons doel is om zo hoog mogelijk te eindigen en dan met een goed gevoel de play-offs in te gaan. We gaan weer voor Europees voetbal."