Perez kritisch op Bergwijn door tweet: Heb het helemaal gehaald, ik ben binnen

Perez kritisch op Bergwijn door tweet: "Heb het helemaal gehaald, ik ben binnen"

12-02-2018 22:12
54

Kenneth Perez heeft kritiek geuit op Steven Bergwijn, die na de overwinning op Sparta een tweet de wereld inslingerde. 'Zeg niets meer', schreef de PSV'ers, refererend aan zijn twee doelpunten. 

"Zo van: ik heb het helemaal gehaald, ik ben binnen", zegt Perez bij Natafelen met Kees van FOX Sports. "De kwetsbaarheid van dit soort spelers.. Het verbaast me wel. Kritiek hoort bij voetbal. Er zijn talloze praatprogramma's. Daar moet je toch een beetje boven staan. Helemaal in dit geval. Hij is al vier jaar selectiespeler van PSV. Ik heb hem dit jaar niet veel kunnen betrappen op goede wedstrijden en beslissende momenten. Wees blij dat je dan twee keer iets van je klasse laat zien."

Dan benoemt Perez het feit dat Bergwijn het duel met Sparta in zijn eentje besliste, maar voegt daar toch nog een kritische noot aan toe. "Zaterdag liet hij het eindelijk zien. Ik maak me er een beetje zorgen om dat ze zo kwetsbaar zijn." Bij het praatprogramma van FOX sluiten ze ook niet uit dat Bergwijn vanuit het publiek kritisch benaderd werd door een Sparta-supporter en daarom de tweet plaatste.