Kramer krijgt zak geld mee en tekent later alsnog: 'Niets over te zeggen'

Kramer krijgt zak geld mee en tekent later alsnog: 'Niets over te zeggen'

Gepubliceerd: maandag 12 februari 2018 om 22:40ma 12-02-2018 om 22:40

De voorkeur van Michiel Kramer ging uit naar een buitenlands avontuur, maar de kersverse spits van Sparta vond niets naar zijn zin. Maandag tekende de ex-Feyenoorder een contract tot het einde van het seizoen in Rotterdam.

"Ik wachtte op een buitenlands avontuur. Dat kwam niet", zegt Kramer tegen RTV Rijnmond. "Op de laatste speeldag speelde er wel iets in het buitenland, maar er zat een beetje tijdsdruk achter. Daarom kozen we voor contractontbinding bij Feyenoord, zodat ik net even wat meer tijd had. Het is er niet van gekomen en ben juist blij dat ik nu hier sta. Ik wilde niet te lang wachten, ook richting m'n gezin en vrouw niet. Die wilden ook gewoon duidelijkheid. Die heb ik ze gegeven."

Toen Kramer nog onder contract stond bij Feyenoord, sprak hij ook met Sparta. De onderhandelingen liepen toen stuk, naar verluidt vanwege het salaris. Feyenoord verscheurde het contract van Kramer, waardoor de spits een zak geld mee heeft gekregen. Nu heeft hij alsnog getekend bij Sparta. "Daar heb ik helemaal niets over te zeggen. Mensen moeten lekker denken en zeggen wat ze willen. Ik heb daar geen boodschap aan."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Kan Kramer Sparta voor degradatie behoeden?

(1087 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws