NAC wisselt wéér: Moeten er ook weer niet al te spastisch mee omgaan

NAC wisselt wéér: "Moeten er ook weer niet al te spastisch mee omgaan"

13-02-2018 10:54
9

NAC Breda hoopt met Nigel Bertrams eindelijk een vaste keeper voor de rest van het seizoen te hebben gevonden. De doelman keerde afgelopen weekend terug onder de lat, ten koste van Mark Birighitti.

Voor NAC, dat met de inmiddels vertrokken Andries Noppert het seizoen begon, is het de hele competitie al onrustig op keepersgebied. "We hebben onszelf in een onrustige fase gebracht door al zo snel van keeper te wisselen", zegt keeperstrainer Jelle ten Rouwelaar in gesprek met BN DeStem. "We moeten er ook weer niet al te spastisch mee omgaan. We willen graag een stabiele nummer één hebben. Iemand ook die rust geeft aan het elftal. Op dit moment voldoet Nigel daar volgens ons aan. En hopelijk blijft hij de komende elf wedstrijd de stabiele factor die we nodig hebben."

Voor Birighitti, die vijftien duels mocht keepen in de Eredivisie, is het een teleurstelling. "Het is voor Mark niet leuk om te horen dat hij niet speelt, maar we blijven wel bezig met het plan dat we voor iedere keeper gemaakt hebben", aldus Ten Rouwelaar.