Kramer: 'Dan krijgt iedereen die bij Sparta werkt een broodje kroket van me'

Kramer: 'Dan krijgt iedereen die bij Sparta werkt een broodje kroket van me'

Gepubliceerd: dinsdag 13 februari 2018 om 13:36di 13-02-2018 om 13:36

Michiel Kramer stond niet met een broodje kroket op het veld tijdens de rust van een wedstrijd van Feyenoord om een statement af te geven. Dat zegt de nieuwe Sparta-spits in gesprek met RTV Rijnmond.

"Ik kijk liever niet terug op die periode", aldus Kramer. "Er is genoeg over gezegd en geschreven." De spits wil wel kwijt dat hij het broodje niet at om een signaal af te geven. "Dat zegt iedereen, maar dat is het niet. Als ik iets bewust had gedaan, dan had ik wel iets anders gedaan dan een broodje eten."

"Jullie vinden het not done, maar voor mij is het gewoon een broodje. Niets meer en niets minder. Of ik het nu binnen opeet, of het laatste stukje buiten eet...", aldus Kramer. "Iedereen weet dat ik het de laatste anderhalf jaar best moeilijk heb gehad met mijn reserverol, maar ik wilde hiermee niet laten zien dat ik schijt aan iedereen heb."

In gesprek met Metro reageert Kramer met een knipoog. "Als we in de Eredivisie blijven, krijgt iedereen die bij Sparta werkt een broodje kroket van me", aldus de spits.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws