Kramer legde aanbieding naast zich neer: 'Heb het allemaal wel gezien'

Kramer legde aanbieding naast zich neer: 'Heb het allemaal wel gezien'

Gepubliceerd: dinsdag 13 februari 2018 om 14:40di 13-02-2018 om 14:40

De presentatie van Michiel Kramer op Het Kasteel deed maandag de nodige wenkbrauwen fronsen. Eerder dit jaar legde de lange spits een aanbod van Sparta namelijk naast zich neer. Kramer aasde toen nog op een stap naar het buitenland, vertelt hij aan Voetbal International. 

"In de winterstop heb ik Sparta afgezegd. Ik wilde wachten op iets moois uit het buitenland. Ik heb het in Nederland eigenlijk allemaal wel gezien, ik wilde iets moois voor mij en mijn gezinnetje, maar het kwam niet voorbij. Dan blijf ik liever in Rotterdam", legt de targetman uit.

"Ik wilde nu niet langer wachten en wil het plezier in voetbal terugkrijgen. Dat ben ik enige tijd geleden al verloren eerlijk gezegd. In de zomer kijk ik verder. Nu weer lekker trainen en spelen is beter voor me."

Vechten tegen degradatie - Sparta is momenteel hekkensluiter - is niet nieuw voor Kramer. "Bij ADO Den Haag heb ik dat ook gedaan. Ik hoop dat ik een bijdrage kan leveren, in en buiten het veld. De druk om niet te degraderen is veel groter dan de druk om kampioen te worden. Het gaat erom dat je als ploeg dicht bij elkaar blijft. Ik heb de indruk dat het met de ploeg wel goed zit."

Poll

Kan Kramer Sparta voor degradatie behoeden?

(1087 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws