'Als ik weg wil, vecht ik nog liever met de trainer dan dat ik dat doe'

'Als ik weg wil, vecht ik nog liever met de trainer dan dat ik dat doe'

13-02-2018 21:39
8

Michiel Kramer benadrukt dat hij geen breuk met Feyenoord wilde forceren door voor de camera een broodje kroket te eten. Als de kersverse spits van Sparta echt weg zou willen, dan had hij het anders aangepakt.

"Of het een bewussie was? Nee. Ik ga nog liever vechten met de trainer. Als ik weg wil, doe ik liever dat dan dat ik een broodje kroket eet", zegt Kramer voor de camera van Voetbal Inside. De spits legt zijn keuze voor Sparta uit. "Ik wil gewoon weer voetballen en het plezier terugkrijgen in het spelletje. Dat is de voornaamste reden. Ik wil gewoon lekker in Rotterdam blijven."

Wedden

Meer odds

Bij Sparta krijgt Kramer te maken met Dick Advocaat, die hij kent uit zijn Feyenoord-tijd. Advocaat diende even als adviseur van Giovanni van Bronckhorst. "Het is wel een liefhebber natuurlijk. Dat zie je en merk je ook. Hij is recht voor z'n raap, dus dat is wel prettig."

Kramer weigert zich uit te spreken over zijn periode in Rotterdam-Zuid. "Of ik Feyenoord ga missen? Ik mis FC Volendam, NAC Breda, ADO Den Haag, dus ik ga Feyenoord ook zeker missen? Ik wil eigenlijk niet terugkijken, dat doe ik na m'n carrière wel."