'Real Madrid zeker van Neymar-komst: bizarre zomer aanstaande'

'Real Madrid zeker van Neymar-komst: bizarre zomer aanstaande'

14-02-2018 10:58
76

Real Madrid staat voor een historische transferperiode. Volgens The Independent wil de in crisis verkerende Koninklijke een groot aantal sterren kopen, maar ook verkopen.

Neymar staat centraal in wat een van de meest bizarre zomers voor de club moet worden. Bij de clubleiding is men er stellig van overtuigd dat de Braziliaan gaat komen, maar door anderen wordt er getwijfeld over de stelligheid waarmee de komst van de Paris Saint-Germain-ster wordt aangekondigd door het geld wat er voor nodig is.

Wedden

Meer odds

Real Madrid is echter hoopvol door een nieuwe deal met Adidas en stadionsponsoren. Bovendien is het van plan om een groot deel van de huidige selectie in de verkoop te zetten, inclusief de grootste sterren. Gareth Bale, Karim Benzema en Keylor Navas zijn beschikbaar op de transfermarkt en misschien wel het meest opvallend: zelfs het vertrek van Cristiano Ronaldo is bespreekbaar als er een megabod op tafel ligt. Tot voor kort was dit ondenkbaar. Ook Luka Modric zou mogen vertrekken bij een groot bod.

Volgens The Independent is dit een teken dat er grote veranderingen aan zitten te komen in Madrid. 'Verwacht wordt dat het een van de drukste transferperiodes in jaren wordt voor Real Madrid. Niet alleen door de hoogte van de bedragen, maar ook door het aantal transfers', schrijft de Engelse kwaliteitskrant.