Grote teleurstelling bij PSG: Acht keer scoren tegen Dijon is makkelijk

Grote teleurstelling bij PSG: "Acht keer scoren tegen Dijon is makkelijk"

14-02-2018 23:16
20

Adrien Rabiot maakte de openingstreffer in de Champions League-kraker tussen Real Madrid en Paris Saint-Germain, maar verlaat Spanje met een 3-1 nederlaag. De Franse middenvelder baalt als een stekker.

Rabiot wijt de nederlaag aan een gebrek aan effectiviteit. "We krijgen zoals altijd kansen, maar we hebben het hoofd niet koel gehouden", doelt de Franse middenvelder tegenover beIN Sports vooral op een periode in de tweede helft, waarin Kylian Mbappé, Rabiot zelf en Dani Alves nalieten om te scoren.

"Als we tegen teams als Real Madrid spelen, krijgen we twee of drie kansen. Vandaag waren het er iets meer, want we speelden goed. Maar we scoren maar één keer. Ik ben zwaar teleurgesteld. Het is hetzelfde verhaal als in de voorgaande jaren."

Rabiot legt de vinger op de zere plek. "Het is makkelijk om acht keer te scoren tegen Dijon, maar om deze wedstrijden gaat het. Tegen Real Madrid moet je er staan. Het wordt moeilijk om deze achterstand nog weg poetsen in de return." Over drie weken staan de Franse en Spaanse grootmacht tegenover elkaar in Parijs.