'De Vrij-deal niet zeker meer; club wil Mexicaanse international halen'

'De Vrij-deal niet zeker meer; club wil Mexicaanse international halen'

15-02-2018 13:30
8

Een contractverlenging van Stefan de Vrij bij SS Lazio lijkt ineens niet zo zeker meer. In Italië wordt gemeld dat de Serie A-club in de persoon van Diego Reyes een vervanger op het oog heeft.

Dat meldt door Corriere di Roma. Het leek erop dat een contractverlenging van De Vrij bij Lazio een kwestie van tijd was, maar het management van de Oranje-international heeft naar verluidt strengere eisen op tafel gelegd. In de nieuwe verbintenis zou een afkoopsom van 25 miljoen euro komen te staan, waarvan het management van De Vrij maar liefst twintig procent wil hebben. Daardoor is een deal op dit moment onzeker. Het huidige contract van De Vrij loopt komende zomer af.

Lazio wil niet afwachten en heeft alvast de naam van een opvolger genoteerd. Techisch directeur Igli Tare hoopt Reyes weg te kunnen halen bij Porto. Reyes is een Mexicaanse international van 25 jaar die al sinds 2013 onder contract staat in Portugal. Hij werd verhuurd in 2015 verhuurd aan Real Sociedad en in 2016 aan Espanyol. Dit seizoen heeft hij tien optredens namens Porto achter zijn naam staan.