Update: 'Ik wilde in Nederland alleen nog voor Utrecht of Willem II spelen'

Update: 'Ik wilde in Nederland alleen nog voor Utrecht of Willem II spelen'

17-02-2018 21:11
35

Ruud Boymans is definitief op weg naar FC Utrecht. De Domstedelingen hebben volgens Voetbal International in hoofdlijnen een akkoord bereikt met de 28-jarige spits.

Boymans hoopt zijn terugkeer naar Utrecht spoedig af te ronden, meldt VI. "De berichtgeving dat het al rond is, is nog wat voorbarig", laat Boymans zelf weten aan het weekblad. "Ik ben nu nog aan het revalideren, daar heb ik nog zo'n vier weken voor nodig, maar ik denk dat het al wel eerder rond komt. FC Utrecht is een heel mooie club, ik heb zin om daar weer te vlammen."

Het Algemeen Dagblad schrijft dat Boymans vanaf 1 maart aansluit bij de selectie van FC Utrecht. Op dit moment kampt hij nog met een blessure. Zodra hij weer fit is, wordt er gekeken wanneer trainer Jean-Paul de Jong een beroep op hem kan doen. Boymans speelde tussen 2014 en 2016 al bij Utrecht, waar hij zich ontpopte tot publiekslieveling. Een avontuur in het Midden-Oosten mislukte.

Update 21.10 uur: In gesprek met RTV Utrecht zegt Boymans zaterdag dat het 'hopelijk snel rond komt met FC Utrecht'. "Het is mooi dat de Utrecht supporters er al zo druk mee zijn. Ik ben er ook dankbaar voor. Het is gewoon helemaal super. Ik wilde ook alleen bij Utrecht of Willem II nog spelen in Nederland."