Mourinho woest na Pogba-publicatie: Je hoeft geen leugenaar te zijn

Mourinho woest na Pogba-publicatie: "Je hoeft geen leugenaar te zijn"

16-02-2018 14:41
15

Manchester United-manager José Mourinho heeft furieus gereageerd op de publicatie in L'Equipe waarin werd gesteld dat Paul Pogba spijt heeft van zijn terugkeer naar Old Trafford door een conflict met Mourinho.

De laatste weken wordt Pogba regelmatig gewisseld door de Portugees en tegen Huddersfield Town begon hij zelfs op de bank. Mourinho spreekt echter fel tegen dat er problemen zijn. "Ik denk dat je nog lief bent als je stelt dat er veel speculaties gaande zijn, want je moet zeggen dat het complete leugens zijn. Ik kan namens mij en Paul spreken en zeggen dat er helemaal geen problemen zijn."

"Paul acccepteert dat hij op dit moment niet goed speelt. Over het overgrote deel wat ik erover lees en hoor hoef je niet beleefd te zijn. Dat zijn gewoon leugens. Ik hoef ook met niemand te spreken over de gesprekken die ik voer met mijn spelers. Dat is mijn probleem en dat van de speler. Dat onze relatie niet goed is, dat we niet communiceren, dat we het niet over zijn positie eens zijn... Allemaal leugens. Hij heeft de laatste wedstrijden niet goed gespeeld, meer niet. Nu is het ons probleem om hem beter te laten spelen, je hoeft geen leugenaar te zijn."

Lees ook: 'Pogba ligt overhoop met Mourinho en heeft spijt van terugkeer'