'Ik weet wat er gebeurd is tussen Veldwijk en Faber, maar dat hou ik voor me'

'Ik weet wat er gebeurd is tussen Veldwijk en Faber, maar dat hou ik voor me'

16-02-2018 23:20
13

Mimoun Mahi heeft zijn steun uitgesproken richting Lars Veldwijk. De spits van FC Groningen hoopt dat hij snel weer mag aansluiten bij het eerste elftal, nadat hij terug is gezet naar Groningen O23. Veldwijk weigerde vorige week in te vallen tegen ADO Den Haag (0-0).

"Ik heb hem gesproken en gezegd dat hij zijn hoofd erbij moet houden en rustig moet blijven", zegt Mahi na afloop van het duel met VVV-Venlo (1-1) voor de camera van FOX Sports. "Het is een verstandige jongen en hoop dat hij zijn hoofd erbij houdt en snel weer mag aansluiten."

Mahi krijgt de vraag wat er precies is gebeurd tussen Veldwijk en trainer Ernest Faber. Faber zegt dat Veldwijk niet in wilde vallen, maar de spits ontkende dat juist. "Dat is een goede vraag. Dat is iets tussen de trainer en Lars Veldwijk. Ik ga me daar niet in mengen. Ik weet niet precies wat het verhaal is, maar heb wel dingen gehoord. Ik bemoei me er niet mee", aldus Mahi, die wel degelijk blijkt te weten wat er gebeurd is. "Ik weet wel wat er is gebeurd, maar dat hou ik liever voor me."