Van de Looi en Groenendijk in discussie: Dat zal ik even checken

Van de Looi en Groenendijk in discussie: "Dat zal ik even checken"

17-02-2018 23:36
20

Na afloop van ADO Den Haag - Willem II (2-1) was Erwin van de Looi niet te genieten. De trainer van de Tilburgers zag zijn elftal diep in blessuretijd verliezen. Kostas Tsimikas maakte een overtreding op Lex Immers, de bal ging terecht op de stip en Nasser El Khayati schoot raak.

"Echt ongelooflijk dom", zei Van de Looi op de persconferentie - opgetekend door onder meer Voetbal International - over de actie van linksback Tsimikas. "Je hoeft er niet voor gestudeerd te hebben om te zien dat je daar nóóit een overtreding mag maken."

De eerste goal van ADO, van Bjorn Johnsen, beviel hem ook niet. "Daar zat de scheidsrechter mis. Johnsen maakte een overtreding op Thomas Meissner, dat heeft Johnsen na afloop aan me toegegeven."

ADO-coach Fons Groenendijk dacht anders over de 1-1. "'Johnsen is een aardige jongen, die troost graag mensen. Tegen mij zei hij dat het een duel om de bal was. Ik weet niet of Johnsen bij Willem II in de kleedkamer is geweest, dat zal ik even checken. Ik vond het een prima goal."

Lees ook: ADO wint in blessuretijd van Willem II en profiteert optimaal van Vitesse-debacle