Trainer van Eredivisie-revelatie: 'Het is voor mij de insteek om te blijven'

Trainer van Eredivisie-revelatie: 'Het is voor mij de insteek om te blijven'

17-02-2018 23:52
30

Mitchell van der Gaag heeft de ambitie om zijn aflopende contract bij Excelsior te verlengen. De oefenmeester van de Rotterdammers zei dat zaterdagavond, na de uitzege (2-1) op Vitesse. 

Met een vertrek is Van der Gaag sowieso niet bezig, vertelt hij aan FOX Sports. "'Eerst moet ik met Excelsior om de tafel gaan zitten, dat doen we volgende maand."

"Dan gaan we bepalen wat we gaan doen. Het is voor mij de insteek om bij Excelsior te blijven, anders ga ik niet praten. De rest is nu niet aan de orde. Ik heb het hier heel goed naar mijn zin en werk hier heel prettig."

Excelsior heeft dit seizoen een recordaantal punten gepakt in uitwedstrijden. Met 29 punten in totaal en een huidige elfde plek doet de club het sowieso uitstekend. Zaterdag werd Vitesse aan de zegekar gebonden.

"In deze fase van de competitie zijn er veel verrassingen. Vorig seizoen hadden we ook een lastig programma voor de laatste tien wedstrijden, maar pakten we toch veel punten. Alleen startten we toen uit een situatie waarin we dood en begraven leken en dat is nu gelukkig niet het geval."