De Boer: 'Dat hij niet in goede doen is bij Feyenoord is duidelijk'

De Boer: 'Dat hij niet in goede doen is bij Feyenoord is duidelijk'

18-02-2018 16:34
8

Ronald de Boer ziet Nicolai Jörgensen kwakkelen bij Feyenoord. De spits liet zondagmiddag ook tegen Heracles Almelo een matige indruk achter. 

De Boer denkt echter dat Jörgensen er snel weer bovenop komt als Feyenoord beter gaat draaien. "Dat hij niet in goede doen is is duidelijk, maar dat geldt voor heel Feyenoord", analyseert De Boer in de studio van FOX Sports. "Als alle spelers in vorm zijn, zal hij ook profiteren."

De Boer wil Heracles een compliment geven, dat lang standhield in De Kuip en wellicht meer had verdiend dan een 1-0 nederlaag. "De complimenten aan Heracles, maar dat komt ook omdat we een pover Feyenoord hebben gezien. De drie punten blijven in De Kuip en dat is uiteindelijk het belangrijkste." Mario Been voegt daar nog iets aan toe. "Dit is de ploeg die met 6-1 verloor van NAC. Als ik zie hoe ze vandaag speelden, hadden ze meer verdiend. Ze hadden de betere kansen."

De Boer denkt niet dat de wedstrijd van Feyenoord tegen Heracles iets zegt over de topper tegen PSV van volgende week. "Niets, helemaal niets. PSV was ook pover, dus dat zegt niet zoveel." PSV speelde zaterdagavond met 2-2 gelijk tegen sc Heerenveen.