Kramer geeft tekst en uitleg: Daar wilde ik eigenlijk heen, dat is duidelijk

Kramer geeft tekst en uitleg: "Daar wilde ik eigenlijk heen, dat is duidelijk"

18-02-2018 17:22
4

Michiel Kramer is blij dat hij weer op het veld staat. Zondag speelde de aanwinst van Sparta een helft mee in de degradatiekraker tegen FC Twente (1-1).

"Ik ben blij dat ik weer minuten heb gemaakt", reageert Kramer bij FOX Sports. In november kwam hij voor het laatst in actie, als speler van Feyenoord. Daar liet hij een paar weken geleden zijn contract ontbinden om naar het buitenland te kunnen "Daar wilde ik eigenlijk heen, dat was duidelijk. Daarom wilde ik iets langer wachten, maar er kwam niks op mijn pad wat ik en mijn gezin graag zouden willen. Ik ben blij zoals het nu is gegaan."

Kramer zette deze week zijn handtekening onder een Sparta-contract tot het einde van het seizoen. "Ik kan nu natuurlijk blijven waar ik zit. Dat is voor mijn gezin ook prettig." De Sparta-spits was bij zijn nieuwe club meteen belangrijk met een assist. "Maar ik had liever drie punten gepakt, want het gaat om Sparta. Wat ik wil? Wedstrijden spelen, zo simpel is het. Als dat het geval is, hoor je mij niet klagen."