Huntelaar ontkent en wil niets weten van PSV-vergelijking: Leek niet op Lozano

Huntelaar ontkent en wil niets weten van PSV-vergelijking: "Leek niet op Lozano"

18-02-2018 19:46
100

Klaas-Jan Huntelaar weigert toe te geven dat hij in de eerste helft van PEC Zwolle - Ajax (0-1) goed wegkwam. De matchwinner deelde een tik uit aan tegenstander Bram van Polen, maar kreeg 'slechts' een vrije trap tegen. 

In gesprek met Hans Kraay junior van FOX Sports bespreekt Huntelaar het incident. "Nee, ik realiseer me niet dat ik ontsnapt ben aan een rode kaart. Want? Want ik denk dat ik word vastgehouden en ik me los probeer te rukken. Als hij me vasthoudt, moet ik hem wel wegduwen anders ben ik niet vrij", zegt de Ajax-spits. 

"Vraag maar aan Bram (van Polen, red.) zelf wat hij ervan vindt. Als ze me vasthouden, zorg ik wel dat ik los kom. Anders moet de scheidsrechter fluiten. Dit soort situaties heb je denk ik wel twintig keer in een wedstrijd", aldus een standvastige Huntelaar. Van Polen sprak reeds zijn steun uit voor de Ajacied

In gesprek met de NOS zegt Huntelaar dat hij de situatie waar PSV'er Hirving Lozano zaterdagavond wél rood voor kreeg, anders vindt. "Het is vaak een lastige discussie. Er zijn wel tien van dat soort situaties in een wedstrijd. Leek niet op Lozano. Denk dat hij niet werd vastgehouden", besluit Huntelaar.