Locadia geniet: 'Man, de sfeer in het stadion. In Nederland nog nooit meegemaakt'

Locadia geniet: 'Man, de sfeer in het stadion. In Nederland nog nooit meegemaakt'

19-02-2018 07:22
19

Jürgen Locadia genoot na afloop van zijn debuutwedstrijd voor het Engelse Brighton & Hove Albion. De van PSV overgekomen recordaankoop mocht in de FA Cup-wedstrijd tegen Coventry City in de basis beginnen en opende na een kwartier spelen de score. 

"Ik denk wel dat ik mijn visitekaartje heb afgegeven. Niet alleen aan trainer Chris Hughton, maar ook aan mijn medespelers", vertelt Locadia aan De Telegraaf. De 24-jarige aanvaller genoot van zijn debuut in Brighton. "Man, de sfeer in het stadion. Ik gaf een crosspass over de breedte van het veld en het publiek ging tekeer. Vonden ze geweldig. Dat heb ik in Nederland nog nooit meegemaakt."

De geboren Drent werd een kwartier voor tijd gewisseld. Daar had Locadia echter vrede mee, aangezien hij pas net terug is van een blessure. "De revalidatie was zeker hier wel pittig. Dat geldt ook voor de trainingen. ’s Ochtends twee uur op het veld en dan ’s middags het krachthonk in. Ik had eigenlijk verwacht dat ik zaterdag in de eerste helft al uitgeput zou zijn."

Lees ook: Locadia droomt hardop: 'Alles is nieuw, maar dat zou echt geweldig zijn'