Update: 'ADO wil beter beeld krijgen en verlengt proefperiode van oud-Feyenoorder'

Update: 'ADO wil beter beeld krijgen en verlengt proefperiode van oud-Feyenoorder'

Gepubliceerd: woensdag 28 februari 2018 om 09:28wo 28-02-2018 om 09:28

John Goossens traint deze week mee bij ADO Den Haag. Aan het eind van de week kijken beide partijen of de middenvelder een contract krijgt in de Hofstad, meldt de nummer acht van de Eredivisie maandag.

De 29-jarige Goossens doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar wist in Amsterdam niet door te breken. In januari 2009 maakte hij de overstap naar NEC, waar zijn goede prestaties hem drie jaar later een transfer naar Feyenoord opleverden. In De Kuip werd de linkspoot echter nooit een vaste waarde. Hij koos daarna voor het avontuur en speelde in India, Roemenië en de Verenigde Staten.

Drie maanden geleden moest Goossens vertrekken bij Chicago Fire, waar hij een Nederlandse enclave vormde met Michael de Leeuw en Johan Kappelhof. Nu krijgt de aanvallende middenvelder van ADO de kans om een rentree in Nederland te verdienen.

Update 28/2, 9.28 uur: John Goossens traint nog een week mee bij ADO Den Haag. De club van trainer Fons Groenendijk wil een beter beeld van de middenvelder krijgen, meldt Omroep West. Goossens zit sinds november 2017 zonder club. Hij vertrok toen bij Chicago Fire.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws