Mourinho: 'Dan beginnen Champions League-dromen, dan is alles mogelijk'

Mourinho: 'Dan beginnen Champions League-dromen, dan is alles mogelijk'

20-02-2018 21:48
4

José Mourinho heeft bevestigd dat Paul Pogba woensdag zijn rentree kan maken voor Manchester United in het Champions League-duel met Sevilla. De middenvelder heeft een aantal roerige weken achter de rug.

Pogba ontbrak afgelopen weekend tegen Huddersfield Town in de FA Cup omdat hij ziek was. In de drie Premier League-wedstrijden daarvoor werd hij twee keer na ruim een uur naar de kant gehaald en zelfs een keer gepasseerd. De Fransman zou tot overmaat van ramp in de clinch liggen met Mourinho, maar de manager heeft het nu voor hem opgenomen.

De Portugees kreeg de vraag of Pogba als 'man van 105 miljoen euro' niet meer verantwoordelijkheid moet nemen bij United. "Het is oneerlijk om het daarover te hebben. Ik houd al niet van de veronderstelling dat iemand die een x bedrag gekost heeft minder verantwoordelijkheid heeft dan een speler die drie keer zoveel kostte. Ik begrijp dat jullie dat zo bekijken, maar ik niet."

"Bij het samenstellen van een team kijk ik ook niet naar leeftijd, salaris of de transfersom. Het is oneerlijk om het zo te bekijken", aldus Mourinho, die woensdag dus weer over Pogba kan beschikken. Pas na een zege op Sevilla wil hij denken aan Champions League-succes. "Champions League-dromen beginnen bij de kwartfinale. Dan realiseren teams die geen favoriet zijn, zoals United, dat alles mogelijk is. Dan verandert de dynamiek."