Mourinho: 'Dan beginnen Champions League-dromen, dan is alles mogelijk'

Mourinho: 'Dan beginnen Champions League-dromen, dan is alles mogelijk'

dinsdag 20 februari 2018 om 21:48

José Mourinho heeft bevestigd dat Paul Pogba woensdag zijn rentree kan maken voor Manchester United in het Champions League-duel met Sevilla. De middenvelder heeft een aantal roerige weken achter de rug.

Pogba ontbrak afgelopen weekend tegen Huddersfield Town in de FA Cup omdat hij ziek was. In de drie Premier League-wedstrijden daarvoor werd hij twee keer na ruim een uur naar de kant gehaald en zelfs een keer gepasseerd. De Fransman zou tot overmaat van ramp in de clinch liggen met Mourinho, maar de manager heeft het nu voor hem opgenomen.

De Portugees kreeg de vraag of Pogba als 'man van 105 miljoen euro' niet meer verantwoordelijkheid moet nemen bij United. "Het is oneerlijk om het daarover te hebben. Ik houd al niet van de veronderstelling dat iemand die een x bedrag gekost heeft minder verantwoordelijkheid heeft dan een speler die drie keer zoveel kostte. Ik begrijp dat jullie dat zo bekijken, maar ik niet."

"Bij het samenstellen van een team kijk ik ook niet naar leeftijd, salaris of de transfersom. Het is oneerlijk om het zo te bekijken", aldus Mourinho, die woensdag dus weer over Pogba kan beschikken. Pas na een zege op Sevilla wil hij denken aan Champions League-succes. "Champions League-dromen beginnen bij de kwartfinale. Dan realiseren teams die geen favoriet zijn, zoals United, dat alles mogelijk is. Dan verandert de dynamiek."

Plaats een reactie

dinsdag 20 februari 2018 om 22:00
Pogba is gewoon te veel opgehemeld.Het is een prima speler maar er zijn betere middenvelders
Vind ik leuk
woensdag 21 februari 2018 om 00:53
Pogba heeft in anderhalf jaar nooit zijn niveau van Juve gehaald. Dit elftal van United heeft niets in de CL te zoeken.
Vind ik leuk
#KeizerIn +1514
dinsdag 20 februari 2018 om 22:07
Pogba heeft het nooit waar kunnen maken. Beetje niveau Wanyama, maar meer ook niet. Weet niet wat er met hem gebeurt is na zijn overstap.
Vind ik leuk
Sanders +2326
dinsdag 20 februari 2018 om 23:17
Als je serieus denkt dat ie zo matig is kijk je united niet. Is sinds zijn komst al een van de belangrijkste spelers voor united. Dat hij nog niet de wereldtop is wat mensen van hem verwachtten oke, maar zeggen dat hij van het niveau wanyama is zegt genoeg over jou kennis over zijn spel.
Vind ik leuk
woensdag 21 februari 2018 om 00:54
Dat jij Pogba goed vindt spelen zegt meer over de kennis waarover jij denkt te beschikken, Pogba speelt minimaal 50% slechter nu bij United dan bij Juve.
Vind ik leuk
Sanders +2326
woensdag 21 februari 2018 om 09:04
Is goed jochie, als je iets niet wilt zien zul je het ook nooit zien, dus ga ik mijn tijd hier niet aan verspillen.
Vind ik leuk
dinsdag 20 februari 2018 om 22:40
Pogba is een playstation voetballer, bij Juve gestuurd door Pirlo, bij United door niemand.
Vind ik leuk
GROBAR66 +1027
dinsdag 20 februari 2018 om 23:08
Pog bah is niet zo bijzonder , dat beginnen ze nu ook bij Mamchester te zien
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Mourinho: 'Dan beginnen Champions League-dromen, dan is alles mogelijk'