Opgepakt voor mishandeling en kidnapping: 'Slachtoffer geworden van een grap'

Opgepakt voor mishandeling en kidnapping: 'Slachtoffer geworden van een grap'

21-02-2018 12:40
17

Ruben Semedo is slachtoffer geworden van een grap. Dat stelt de vertegenwoordiger van de Villarreal-speler, die dinsdag werd opgepakt op verdenking van mishandeling, diefstal, ontvoering en illegaal gebruik van vuurwapens.

Semedo zou met twee andere verdachten een man hebben mishandeld, opgesloten in een huisje en bedreigd met een vuurwapen, om vervolgens zijn woning leeggeroofd te hebben. "Semedo mag niet reageren", zegt vertegenwoordiger Catio Baldé tegen Record. "Maar als dit gebeurd is, was het omdat Ruben het slachtoffer is geworden van een grap."

"Zijn familie en ik staan aan zijn zijde om dit moment te overwinnen. Het is iets heel ergs, wat zijn carrière kan beschadigen. De veelbelovende carrière van een jonge atleet."

Semedo werd in december al eens gearresteerd vanwege het onder schot houden van een medewerker van een bekende nachtclub in Valencia. Semedo zou geweigerd hebben om de club na sluitingstijd te verlaten. In oktober zou hij ook al iemand mishandeld hebben in het nachtleven. Nadat de twee het hadden bijgelegd, lokte Semedo het slachtoffer later naar zijn auto om hem met een glazen fles op zijn hoofd te slaan.

Lees ook: 'Villarreal-speler opgepakt: slachtoffer vastgebonden en huis beroofd'