Einde verhaal bij ADO voor verdediger: 'Ik ga geen tijd meer in hem steken'

Einde verhaal bij ADO voor verdediger: 'Ik ga geen tijd meer in hem steken'

21-02-2018 15:32
67

ADO Den Haag-trainer Fons Groenendijk steekt geen energie meer in Shaquille Pinas. Dinsdag werd bekend dat de negentienjarige verdediger een contractaanbieding naast zich heeft neergelegd. 

Daarop maakte ADO wereldkundig dat Pinas is teruggezet naar het tweede elftal. Het is einde verhaal voor de tiener in de Hofstad. "We hebben hem een maximale aanbieding gedaan", aldus manager voetbalzaken Jeffrey van As in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Als hij daar nee tegen zegt, gaan we door met andere jongens. Jammer dat het zo is gelopen, maar ik kan hem moeilijk een pistool op zijn hoofd zetten."

Groenendijk is 'gecharmeerd' van Pinas, maar hij steunt Van As. "We hebben het over een jochie van 19 jaar dat pas zes weken geleden bij de A-selectie is gekomen en heel blij was dat hij mee mocht op trainingskamp naar Belek. Dit gaat om investeren in je toekomst."

"Hij heeft een meer dan fatsoenlijke aanbieding gekregen. Maar daar komen we al weken niet uit omdat er een verschil zit tussen vraag en aanbod. En niet zo’n klein beetje ook. Dan ga ik daar geen tijd meer in steken."

Lees ook: Contractrel bij ADO: "Dat zagen wij totaal niet aankomen en dat betreuren we"