'Ik heb het bij Feyenoord verdienstelijk gedaan en ik ben nog steeds die speler'

'Ik heb het bij Feyenoord verdienstelijk gedaan en ik ben nog steeds die speler'

21-02-2018 18:27
13

John Goossens denkt dat hij een versterking zou kunnen zijn voor ADO Den Haag. Deze week traint de 29-jarige middenvelder mee bij de nummer acht van de Eredivisie.

"Ik denk dat ik nog steeds van hetzelfde niveau ben als vier jaar geleden", vertelt Goossens aan FOX Sports. De routinier liet in 2014 zijn contract ontbinden bij Feyenoord en belandde vervolgens in India, Roemenië en de Verenigde Staten. "Ik heb bij Feyenoord niet alles gespeeld, maar heb het naar mijn mening wel verdienstelijk gedaan. Ik ben nog steeds die speler, met meer ervaring. Dus wat dat betreft kan ik ook in de groep een rol spelen."

Goossens mag zich deze week laten zien aan ADO-trainer Fons Groenendijk. Vervolgens wordt gekeken of er een samenwerking in zit. Goossens ontkent dat hij een mindere voetballer is geworden de laatste jaren. "Daar ben ik het niet mee eens. Je mag de Major League Soccer helemaal niet onderschatten. Fysiek is het een stuk zwaarder dan de Eredivisie. Hier is iedereen technisch hoogbegaafd, maar in het buitenland hebben ze andere prioriteiten."