ADO Den Haag is klaar met 'boze' verdediger: Wat verwacht je dan?

ADO Den Haag is klaar met 'boze' verdediger: "Wat verwacht je dan?"

21-02-2018 19:12
29

Jeffrey van As herhaalt woensdag in gesprek met Voetbal International dat Shaquille Pinas geen toekomst heeft bij ADO Den Haag. Wel zet de manager voetbalzaken van ADO de deur op een kier, mits Pinas zich bedenkt.

ADO zette Pinas deze week uit de selectie, omdat de negentienjarige verdediger een contractaanbieding afwees. Dat leidde tot verbazing in het kamp-Pinas. "Maar als je een paar keer tegenover elkaar gezeten hebt en van beide kanten duidelijk is dat er geen water meer bij de wijn gedaan wordt, wat verwacht je dan?", verklaart Van As aan VI. "Het kan heel goed dat John en Shaquille boos zijn, maar daar kan ik niet heel veel mee."

Pinas kon in Den Haag een bovengemiddeld contract voor een speler met zijn status. "Wij zagen toekomst in hem, maar als hij niet wil bijtekenen ziet hij geen toekomst in ADO. Dan is het klaar. Dan heeft het voor ons geen zin om nog tijd in die jongen te steken, dan maken wij hem beter voor een andere club. Dan geven we liever een andere jongen uit het tweede elftal de kans. Misschien is die dan wel minder goed, maar dat is dan maar zo."

Lees ook: Einde verhaal bij ADO voor verdediger: 'Ik ga geen tijd meer in hem steken'