'Robben spreekt toekomstvoorkeur uit: twijfels bij Bayern München'

'Robben spreekt toekomstvoorkeur uit: twijfels bij Bayern München'

22-02-2018 08:01
54

Arjen Robben wil ook na dit seizoen voor Bayern München spelen, meldt BILD. Bij de club zijn er echter twijfels of de aanvaller zich wel in een eventuele reserverol kan schikken.

Bayern München wil de verjonging inzetten en talentvolle vleugelaanvallers halen, wat ten koste kan gaan van een basisplaats van Robben. De Duitse club heeft de routinier er graag bij omdat hij nog fit is en nog altijd de speler is die het verschil kan maken, maar eist dan wel van hem dat hij zonder te klagen op de bank wil plaatsnemen. Afgelopen dinsdag liet Robben nog zijn ongenoegen blijken over het feit dat hij tegen Besiktas op de bank moest beginnen. "Dit is pijnlijk", zei de oud-international onder meer.

Wedden

Meer odds

Ook het torenhoge salaris van Robben zou een probleem kunnen vormen. De aanvaller verdient tien miljoen euro per jaar, een flink bedrag voor een speler die volgend seizoen mogelijk vaker op de bank zit dan in de basis speelt. Robben is nu nog in het bezit van een aflopend contract en gaat in het voorjaar met Bayern München praten over zijn toekomst.