Feyenoord - PSV in aantocht: 'Man, dan wil je de wedstrijd van je leven spelen'

Feyenoord - PSV in aantocht: 'Man, dan wil je de wedstrijd van je leven spelen'

22-02-2018 15:25
19

Feyenoord ontvangt zondag PSV in de eigen Kuip. Winnen de Rotterdammers, dan wordt de titelrace nóg spannender. Joop Hiele vindt het moeilijk om een voorkeur uit te spreken.

De oud-doelman (59) komt uit Rotterdam en stond jarenlang onder de lat bij Feyenoord, maar was bij zowel Feyenoord als PSV keeperstrainer. "Ik heb zondag geen voorkeur voor een winnaar", laat Hiele desgevraagd weten aan het Eindhovens Dagblad.

Hiele heeft in elk geval geen moeite met de koppositie van PSV. "PSV speelt naar de mogelijkheden, maar zonder Hirving Lozano kan het wel eens lastig worden in de Kuip. Dat is toch een smaakmaker. Bij Feyenoord gaan dit jaar de ballen op de binnenkant van de paal er niet in en zit het tegen op momenten dat het vorig jaar mee zat."

"Aan het publiek ligt het nooit. Feyenoord-thuis is altijd een belevenis", vervolgt Hiele. "Als dat luik open gaat en je staat daar in de tunnel? Je voelt de trillingen van het stadion en die heerlijke sfeer. Man man, dan wil je altijd de wedstrijd van je leven spelen."