Brands: 'Hij wil zondag tegen Feyenoord spelen, maar dat kan echt niet'

Brands: 'Hij wil zondag tegen Feyenoord spelen, maar dat kan echt niet'

22-02-2018 16:27
57

Bij PSV wacht men met smart op Maximiliano Romero. De Argentijnse spits werd in januari voor ruim tien miljoen euro naar Eindhoven gehaald, maar wacht door blessureleed nog op zijn debuut.

Romero raakte tijdens het trainingskamp in Florida geblesseerd aan zijn bovenbeen en volgt sindsdien een aangepast programma. Hij zal eerst minuten maken bij Jong PSV. "Romero heeft een lastige blessure gehad aan de voorkant van zijn bovenbeen", aldus technisch manager Marcel Brands in gesprek met Voetbal International.

"Hij is een krachtig en explosief iemand bij wie je echt moet afgaan op wat hij voelt. De echo's waren namelijk goed, maar hij bleef dingen voelen. Hij heeft in zijn revalidatie dus even een stapje moeten terugdoen."

"Romero is nog jong, we willen voorzichtig met hem zijn. We moeten hem wat dat betreft echt afremmen", vertelt Brands. "De afgelopen twee weken ging het goed, en als het aan hem ligt speelt hij zondag tegen Feyenoord. Maar dat kan echt niet. Hij zit nu op het traject waar we op hoopten en via Jong PSV zal hij bij het eerste moeten aansluiten."