Ontevreden supporters komen verhaal halen: 'Wij moeten meer spektakel bieden'

Ontevreden supporters komen verhaal halen: 'Wij moeten meer spektakel bieden'

23-02-2018 07:35
33

Supporters van sc Heerenveen hebben donderdagavond verhaal gehaald bij trainer Jurgen Streppel en algemeen directeur Luuc Eisenga. Allemaal vinden ze dat het beter moet. Heerenveen staat momenteel negende in de Eredivisie.

Supporters lieten hun emoties de vrije loop en projecteerden hun onvrede op Streppel en Eisenga. De directeur counterde door te wijzen naar concurrenten Vitesse, FC Utrecht en AZ, die vermogende eigenaren hebben.

Eisenga zegt dat AZ een lagere stadionhuur heeft en met de transfer van Vincent Janssen naar Tottenham Hotspur een grote financiële klapper heeft gemaakt, schrijft de Leeuwarder Courant. Heerenveen heeft moeite om financieel de concurrentie aan te gaan met die clubs.

Over de toekomst van Streppel werd tijdens de discussieavond, waar Lucas Woudenberg namens de spelers aanschoof, geen vragen gesteld. Vermoedelijk omdat zij daar toch geen concrete antwoorden op zouden krijgen. Streppel liet wel weten de frustratie van de fans te snappen. "Wij willen stabieler worden. En dat wij soms meer spektakel moeten bieden – wij zijn de eersten die dat willen", citeert de ochtendkrant hem.

No Poll