Koeman luncht mee met eredivisionist: 'Als bondscoach in goed contact staan'

Koeman luncht mee met eredivisionist: 'Als bondscoach in goed contact staan'

23-02-2018 14:44
11

Ronald Koeman bracht donderdag een bezoek aan AZ. De kersverse bondscoach lunchte onder meer mee met de selectie van de Alkmaarders, vertelt trainer John van den Brom.

"Het was leuk en goed dat hij er was. Hij maakt deze weken een rondje langs clubs met internationals en potentiële internationals. Dat is een goede zaak, want je moet als bondscoach goed in contact staan met clubtrainers", vertelt Van den Brom op de clubsite. De oefenmeester bereidt zich met AZ voor op het competitieduel met Sparta van zaterdag.

Hoewel de Noord-Hollanders met acht punten voorsprong op Feyenoord stevig op de derde plek staan, wordt er niet al vooruit gekeken naar het treffen met FC Twente in de halve finale van de KNVB Beker. "We doen het goed in de Eredivisie en dat willen we graag zo houden. We weten waar we mee bezig zijn en hoe we dat willen doen."

"Na twee gelijke spelen zijn we extra gemotiveerd om weer wat laten zien tijdens een thuiswedstrijd. Met name die 0-0 tegen VVV knaagt wel bij onze jongens", stelt Van den Brom, die Sparta goed kent.  Ik heb Sparta sinds de winterstop veel aan het werk gezien, onder meer om mijn eigen jongens te bekijken: Friday en Dos Santos."

No Poll