LIVE-discussie: Warmerdam heeft basisplek alweer terug, Vreven grijpt in

LIVE-discussie: Warmerdam heeft basisplek alweer terug, Vreven grijpt in

23-02-2018 19:04
13

FC Groningen hoopt vrijdagavond de eerste zege na de winterstop te kunnen bijschrijven. De nummer dertien van de Eredivisie ontvangt in eigen huis NAC Breda, dat twee plekken lager staat en vier punten minder heeft.

In vergelijking met de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo (1-1) hebben de Noorderlingen één wijziging aangebracht. Django Warmerdam begon in De Koel nog als reserve, maar heeft zijn plekje terug ten koste van de afwezige Ajax-huurling Deyovaisio Zeefuik. Mike te Wierik neemt de rechtsbackpositie over van Zeefuik, Yoëll van Nieff verhuistvan links achterin naar het centrum en Warmerdam wordt linksback.

Wedden

Meer odds

Tegenstander NAC heeft drie spelers vervangen na de 1-3 thuisnederlaag tegen AZ. Rechtsback Fabian Sporkslede neemt de plek van Arno Verschueren over en aanvoerder Pablo Mari keert ten koste van Bart Meijers terug in het hart van de verdediging. Thomas Agyepong krijgt voor het eerst sinds september weer eens een basisplek van trainer Stijn Vreven. Thierry Ambrose verhuist hierdoor naar het middenveld en Rai Vloet begint op de bank.

De opstellingen:

FC Groningen: Padt; Te Wierik, Memisevic, Van Nieff, Warmerdam; Doan, Bacuna, Van de Looi, Drost; Mahi, Van Weert.

NAC Breda: Bertrams; Sporkslede, Mets, Mari, Angelino; Schoofs, Ambrose, El Allouchi; Agyepong, Te Vrede, Manu Garcia.