'Uitblinker Leemans en transfervrije Rayhi in beeld bij Eredivisie-subtopper'

'Uitblinker Leemans en transfervrije Rayhi in beeld bij Eredivisie-subtopper'

Gepubliceerd: zaterdag 24 februari 2018 om 16:28za 24-02-2018 om 16:28

Clint Leemans (foto) en Mohamed Rayhi zijn in beeld bij PEC Zwolle. De middenvelder van VVV-Venlo en de aanvaller van NEC staan op het zogenaamde schaduwlijstje van technisch directeur Gerard Nijkamp, die achter de schermen druk bezig is met het elftal voor komend seizoen.

Dat meldt dagblad de Stentor zaterdag. PEC, de verrassende nummer zes van de Eredivisie, lijkt komende zomer een handvol spelers kwijt te raken. Philippe Sandler maakt de overstap naar Manchester City en Youness Mokhtar en Mustafa Saymak, die beiden een aflopend contract hebben, lijken transfervrij te verkassen. Daarnaast is Ryan Thomas toe aan een stap hogerop. Ook spelers als Kingsley Ehizibue en Younes Namli hebben zich dit seizoen in de kijker gespeeld.

De Stentor weet dat Leemans en Rahyi in beeld zijn als mogelijke versterkingen. Leemans (22) doet het met acht treffers en vier assists uitstekend in Venlo. De 23-jarige Rayhi, net als Leemans afkomstig uit de jeugdopleiding van PSV, heeft een aflopend contract bij NEC. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws