Studio Voetbal lovend over PSV: 'Ik schrok er zelfs een beetje van'

Studio Voetbal lovend over PSV: 'Ik schrok er zelfs een beetje van'

25-02-2018 23:52
48

PSV heeft de topper tegen Feyenoord volkomen verdiend gewonnen, vinden de tafelgasten van Studio Voetbal. Volgens de analisten speelden de Eindhovenaren eindelijk met de flair die bij een Eredivisie-koploper hoort.

"PSV was goed. En ik denk dat het ook op een mooi moment komt dat PSV nu echt eens zijn tanden heeft laten zien", aldus Pierre van Hooijdonk. De oud-spits vindt, net als Ronald de Boer, dat de Eindhovenaren zichzelf eindelijk als titelkandidaat hebben gepresenteerd. "We hebben ze vaak bekritiseerd vanwege het spel. Maar zoals het vandaag speelde... Petje af! Vanaf de eerste seconde agressief erop. Feyenoord was slecht, maar dat kan ook aan PSV hebben gelegen."

Tafelgenoot Regi Blinker sluit zich aan bij de woorden van Van Bronckhorst. "Het was een heel ander PSV dan we gewend zijn. Ik schrok er zelf ook een beetje van", vertelt de voormalig buitenspeler. "Het verbaasde me dat ze ineens zo ver vooruit verdedigden en druk zetten. Maar ik vond het wel mooi om te zien dat ze de wedstrijd als een kampioen uit hebben gespeeld."