Mislukte Stans vindt nieuwe club in Jupiler League: Klaarstomen

Mislukte Stans vindt nieuwe club in Jupiler League: "Klaarstomen"

27-02-2018 14:44
11

Jeff Stans heeft weer een club. De middenvelder gaat per direct aan de slag bij Go Ahead Eagles. Stans ondertekende dinsdag een contract tot medio 2019 in de Adelaarshorst. 

Dat meldt Go Ahead via de officiële kanalen. Afgelopen week trainde Stans (27) reeds mee bij de huidige nummer zeventien van de Jupiler League. In januari werd zijn contract bij NAC Breda verscheurd. Dit seizoen kwam hij niet aan de bak bij de eredivisionist. 

"Go Ahead Eagles staat momenteel niet op de plek waar de club hoort te staan. Ik wil mijn bijdrage leveren om de weg omhoog weer te vinden. Doordat ik al een week heb meegetraind met de eerste selectie, is het nu slechts een kwestie van klaarstomen voordat ik mijn debuut kan maken voor Go Ahead", zegt de oud-speler van Excelsior. 

Stans omschrijft zichzelf als een 'dynamische middenvelder'. "Ik ben een middenvelder die graag bij de opbouw betrokken is, maar ook het strafschopgebied van de tegenstander induikt om te scoren. Verder ga ik altijd voorop in de strijd en probeer ik mijn medespelers veel te coachen in het veld."