'Real vreest onvermurwbaar Tottenham en wijst alternatief voor Kane aan'

'Real vreest onvermurwbaar Tottenham en wijst alternatief voor Kane aan'

28-02-2018 10:21
21

Real Madrid lijkt komende zomer geen poging te gaan wagen voor Harry Kane. Voorzitter Florentino Perez van de Koninklijke is gecharmeerd van de Engelse spits, maar denkt dat het onmogelijk is om zaken te doen met Tottenham Hotspur.

Dat meldt The Independent. Volgens de Britse kwaliteitskrant richt Real Madrid de pijlen in plaats van Kane op Robert Lewandowski. De Pool lijkt na vier jaar Bayern München toe aan een nieuwe uitdaging. Dat hij recent van zaakwaarnemer veranderde zou erop duiden dat er komende zomer zaken gedaan kunnen worden.

Real Madrid moet wel rekenen op concurrentie. Ook Chelsea wordt door het kamp-Lewandowski gezien als een mogelijke bestemming. In de Spaanse hoofdstad hebben ze bovendien meer prioriteiten. De Champions League-houder denkt aan een megacoup voor Neymar en wil een nieuwe doelman.

Bronnen rond Lewandowski zeggen echter dat hij Real al langer als een droomstap ziet. De spits, die in augustus dertig wordt, denkt dat komende zomer zijn laatste kans is om in het Estadio Santiago Bernabéu aan de slag te gaan.