Doelpuntenmaker van PSV voldoet nog niet: 'Niet alleen tegen Feyenoord en Ajax'

Doelpuntenmaker van PSV voldoet nog niet: 'Niet alleen tegen Feyenoord en Ajax'

02-03-2018 14:24
19

Phillip Cocu is tevreden met het spel van Gaston Pereiro in de gewonnen topper tegen Feyenoord (1-3), maar hoopt wel dat de Uruguayaan zich ook gaat laten zien in kleinere wedstrijden. Dat zegt de coach van PSV vrijdagmiddag op de persconferentie in aanloop naar PSV - FC Utrecht. 

Afgelopen zondag boekte PSV een belangrijke zege op angstgegner Feyenoord en Pereiro eiste, zoals wel vaker in een topwedstrijd, een van de hoofdrollen op met een doelpunt en een assist. Dat lukt hem echter te weinig in wedstrijden tegen kleinere tegenstanders. "Pereiro speelde tegen Feyenoord een prima wedstrijd", begint Cocu.

Wedden

Meer odds

Maar: "Hij zal in andere wedstrijden dan tegen Ajax en Feyenoord ook de drive en motivatie moeten vinden om te presteren. Op de trainingen laat Pereiro zien dat hij scherp is en dat hij keihard werkt. Dat is voor mij een signaal dat er iets gaande is", besluit Cocu. Zaterdag speelt PSV in eigen huis tegen FC Utrecht, aftrap 18.30 uur. Mogelijk begint Pereiro door de schorsing van Hirving Lozano opnieuw in de PSV-basis.