LIVE-discussie: Molenaar grijpt niet in na nederlaag, ook Heracles ongewijzigd

LIVE-discussie: Molenaar grijpt niet in na nederlaag, ook Heracles ongewijzigd

Gepubliceerd: vrijdag 2 maart 2018 om 19:01vr 02-03-2018 om 19:01

Roda JC en Heracles Almelo trappen vrijdagavond in het Parkstad Limburg Stadion het nieuwe Eredivisie-weekend af. Beide ploegen doen dat in precies dezelfde opstelling als in hun vorige competitiewedstrijd.

De Limburgers verloren de uiterst belangrijke degradatieclash tegen Willem II, maar trainer Robert Molenaar geeft het vertrouwen aan dezelfde elf namen die hij in Tilburg het veld in stuurde. Datzelfde geldt voor zijn collega John Stegeman, die Heracles thuis met 2-1 zag winnen van PEC Zwolle.

Dat de Almeloërs in Kerkrade winnen, ligt echter een stuk minder voor de hand. Heracles boekte dit seizoen nog geen enkele overwinning buitenshuis en wist alleen in december 2013 in Kerkrade te winnen. Het verschil tussen de nummers zeventien en twaalf van de Eredivisie bedraagt bij het ingaan van de wedstrijd dertien punten. Roda staat vier punten onder de degradatiestreep en kan een overwinning dus prima gebruiken.

De opstellingen:

Roda JC: Jurjus; Dijkhuizen, Banggaard, Auassar, Vansteenkiste; Rosheuvel, El Makrini, Gustafson, Milts; Schahin, Vancamp.

Heracles Almelo: Castro; Breukers, Droste, Pröpper, Baas; Monteiro, Jakubiak, Van Ooijen; Kuwas, Vermeij, Peterson.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws