De Wolf schrok zich rot in De Kuip: Je zou daar maar zitten met je kinderen

De Wolf schrok zich rot in De Kuip: "Je zou daar maar zitten met je kinderen"

02-03-2018 19:34
42

John de Wolf heeft zich behoorlijk zitten ergeren aan enkele supporters van Willem ll, die in het bekerduel met Feyenoord vuurwerk afstaken. De analist vindt het niet terecht dat tot nu toe alleen Feyenoord bestraft is door de KNVB.

Feyenoord heeft een boete van 15.000 euro gekregen omdat supporters vuurwerk afstaken in het bekerduel met PSV. Woensdag zag De Wolf vergelijkbaar wangedrag van Willem ll-fans. "Ik was in het stadion en ben me kapot geschrokken en heb me kapot geërgerd", zegt hij bij FC Rijnmond

"Ik zag dat er vanuit het uitvak vuurwerk van boven naar beneden gegooid werd. Naar het vak waar ook kinderen zaten. Strikers die ontploften. Daar hoor en lees je dan weer niets over."

De Wolf heeft dé oplossing. "Ik zou zeggen: doe er een gaas voor, zodat er uit dat vak niets meer gegooid kan worden. Je zou daar maar zitten met je kinderen. Als het Feyenoord is wordt het allemaal heel groot gemaakt. Het is niet goed te praten, maar wat ik woensdag gezien heb..Ik ben me echt kapot geschrokken." Geert den Ouden voegt daar iets aan toe. "De Willem ll-supporters staan heel slecht aangeschreven."