'Southampton maakt plannen voor 'summer scoop' met kwakkelende Feyenoorder'

'Southampton maakt plannen voor 'summer scoop' met kwakkelende Feyenoorder'

04-03-2018 14:42
12

Nicolai Jörgensen heeft er naar verluidt een optie bij in de Premier League. Southampton is van plan om de concurrentie aan te gaan met Newcastle United voor de Feyenoord-spits.

Dat meldt The Sunday Mirror. Southampton ziet Jörgensen als een serieuze optie voor volgend seizoen. In De Kuip zouden ze nog nergens van weten: de Premier League-club heeft zich nog niet officieel gemeld bij Feyenoord. Jörgensen geldt als 'één van de opties' op St. Mary's.

Southampton is al geruime tijd op zoek naar een doelpuntenmaker. In de slotweek van de winterse transferperiode werd er wel 22 miljoen euro betaald voor Guido Carrillo, maar de Argentijnse spits heeft nog niet kunnen overtuigen. Jörgensen is in beeld om hem van de nodige concurrentie te voorzien.

Jörgensen stond onlangs in de concrete belangstelling van Newcastle United. Die club wilde echter niet voldoen aan de vraagprijs van Feyenoord, dat naar verluidt 25 miljoen euro vroeg. De Deense spits kwakkelt sindsdien met zijn vorm en staat op zeven competitiegoals.