VVV kan gaan praten met bijna transfervrije revelatie: Niet sowieso nee zeggen

VVV kan gaan praten met bijna transfervrije revelatie: "Niet sowieso nee zeggen"

04-03-2018 15:32
23

VVV-doelman Lars Unnerstall sluit niet uit dat hij ook volgend seizoen in De Koel te bewonderen zal zijn. De 27-jarige Duitser kwam afgelopen zomer naar Venlo en tekende een contract voor één seizoen.

Unnerstall en VVV hadden de intentie om pas over een mogelijke contractverlenging te gaan praten wanneer de promovendus zich veilig had gespeeld. Zo ver is het al bijna: VVV staat met nog acht wedstrijden te spelen zestien punten boven de degradatiestreep. "Ja, dan gaan we praten", vertelt Unnerstall aan FOX Sports. "Of ik wil blijven? Ik heb een goed seizoen gehad en de competitie hier is ook sterk. Maar we zullen zien wat er gaat gebeuren."

De boomlange doelman heeft nog geen beslissing genomen, maar staat open voor een langer verblijf in Venlo. "Ik ga niet sowieso nee zeggen. Ik zal er in elk geval over nadenken." Hoewel Unnerstall tijdens zijn debuutseizoen in de Eredivisie Nederlands heeft leren spreken, is dat nog geen garantie dat hij ook in Nederland zal bijven. "Hahaha, dat weet ik niet. Ik weet nog niet wat er volgend seizoen gaat gebeuren."