Kramer slaat terug: Ik vond het een beetje raar dat ze zo reageerden

Kramer slaat terug: "Ik vond het een beetje raar dat ze zo reageerden"

04-03-2018 17:37
21

Het gedrag van de ADO Den Haag-fans tijdens de competitiewedstrijd tegen Sparta roept vraagtekens op bij Michiel Kramer. De spits, die met een doelpunt bijdroeg aan de Sparta-zege (2-1), werd negentig minuten lang uitgekafferd vanuit het uitvak.

"Ik heb bij de tegenstander van vandaag gespeeld, maar de supporters vonden het nodig om allemaal dingen te roepen en met een heel vak te schreeuwen", aldus Kramer, die tussen 2013 en 2015 bij ADO speelde, tegen FOX Sports. "Ik heb daar nooit problemen gehad met supporters of wat dan ook en heb er altijd met heel veel liefde gespeeld. Ik heb het daar goed gedaan, dus ik vond het een beetje raar dat ze zo reageerden."

De ADO-fans riepen vooral 'broodje kroket' naar Kramer, verwijzend naar het moment dat Kramer in de rust van Feyenoord - Heracles Almelo een broodje kroket soldaat maakte. "Dat vind ik niet zo erg, dat is satire. Maar 'Kramer amateur' vind ik wel een beetje ver gaan", aldus de Sparta-spits. "Dat ze 'broodje kroket' roepen zal wel vaker gebeuren, dus dat vind ik niet zo erg."

Check ook: Kramer maakt eerste goal voor Sparta en juicht met 'broodje kroket'-gebaar